Kreeg u een boete? Dan is de kans 95 procent dat u recht hebt op gratis rechtsbijstand en juridisch advies van een advocaat. Dat is een belangrijk onderdeel in uw verweer tegen uw boete. Een advocaat weet immers precies hoe u zich moet verdedigen voor de rechtbank.

Hebt u een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die u afgesloten hebt bij uw makelaar of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij. Vaak is een rechtsbijstandverzekering ook inbegrepen in uw autopolis. Een typisch voorbeeld is D.A.S. Rechtsbijstand. Hebt u zo’n polis? Dan is de kans groot dat u zelf uw advocaat mag kiezen en dat uw verzekeraar zijn kosten betaalt.
Bekijk de kleine lettertjes van uw contract goed, of vraag ons om dat te doen. Zo weten we precies of u recht hebt op gratis juridisch advies of een advocaat voor rechtsbijstand. Wij nemen ook graag contact op met uw makelaar indien u dit wenst.
Vraag ons om gratis advies over uw rechtsbijstandverzekering

Vrije keuze gratis advocaat rechtsbijstand?

Uw advocaat rechtsbijstand kost helemaal niets. Ook de proceskosten worden door de verzekeringsmaatschappij betaald. Bovendien mag u zélf een advocaat kiezen. Ga dus liever voor een specialist in verkeersrecht, die alleen uw belangen dient. Neem meteen contact op met het gespecialiseerde team van advocaat Jorgen Van Laer.

Hebt u recht op een advocaat pro deo?

Veel mensen met een beperkt inkomen krijgen ook een gratis advocaat. Voor sommige boetes en strafbare feiten hebt u zelfs altijd recht op gratis juridisch advies. Ook in dat geval mag u zelf uw advocaat kiezen.
Neem meteen contact op met advocaat Jorgen Van Laer.