Graag direct een antwoord op uw vraag? Bel ons dan meteen! +32 (0)3 369 28 10

Boete voor vluchtmisdrijf

Vluchtmisdrijf is een veelvoorkomende verkeersovertreding Bij een vluchtmisdrijf wordt u er van verdacht zich te hebben onttrokken aan de dienstige vaststellingen van de politiediensten terwijl u betrokken was bij een ongeval.  U dient m.a.w. niet in fout te zijn voor het ongeval om toch beschuldigd te worden van een vluchtmisdrijf.

Bij een vluchtmisdrijf is de bijstand van een gespecialiseerde advocaat cruciaal. Niet iedere dagvaarding voor vluchtmisdrijf eindigt in een veroordeling door de Politierechter. Het zal van belang zijn dat uw verdediging grondig wordt voorbereid.

Vluchtmisdrijf: welke straf kan u verwachten?

Het is belangrijk om te begrijpen dat vluchtmisdrijf als een zware verkeersovertreding is waarvoor u gedagvaard zal worden. De Politierechter kan hiervoor een geldboete en rijverbod opleggen. Waren er gewonden bij het ongeval? Dan kan de Politierechter zelfs een gevangenisstraf uitspreken en is de rechter verplicht om herstelproeven op te leggen. In deze moeilijke situatie is het van essentieel belang om de hulp van een ervaren advocaat in te roepen die gespecialiseerd is in vluchtmisdrijf om uw belangen te beschermen en u door het juridische proces te begeleiden.

U pleegde vluchtmisdrijf na een ongeval of ontving hiervoor een dagvaarding? Wat met de bestraffing? Welke boete kan de Politierechter opleggen? Onze gespecialiseerde advocaten helpen u graag verder.

Gratis juridisch advies en bijstand bij vluchtmisdrijf

Een gespecialiseerde advocaat met ervaring in het verkeersrecht begrijpt de complexiteit van de wetten en voorschriften die van toepassing zijn. De specialisten van MIJNBOETE begrijpen de gevoeligheid bij een beschuldiging van een vluchtmisdrijf. Ze zullen uw zaak zorgvuldig evalueren, uitgebreid met u bespreken, bewijsmateriaal onderzoeken en een strategie ontwikkelen om u optimaal te verdedigden voor de Politierechtbank.

Het is van groot belang dat u onmiddellijk actie onderneemt en een advocaat raadpleegt na betrokken te zijn geweest bij een vluchtmisdrijf. Neem contact op met onze ervaren vluchtmisdrijf advocaten die uw zaak serieus nemen en zich inzetten voor het beschermen van uw belangen.

Hulp nodig?