Snelheidsovertreding in het verkeer

Overdreven snelheid in het verkeer blijft een hardnekkig probleem, het aantal dagvaardingen voor snelheidsovertredingen neemt elk jaar toe. Dit is te wijten aan de hogere pakkans voor hardrijders. Snelheidsovertredingen worden vastgesteld door o.a. flitspalen, mobiele flitsers, traject controle enz. Een dagvaarding voor de politierechtbank wegens te snel rijden komt dan ook steeds vaker voor.

U kreeg een dagvaarding in de bus en u wenst gratis en vrijblijvend juridisch topadvies? Onze gespecialiseerde advocaten verkeersrecht helpen u graag verder.

Boete of dagvaarding voor een snelheidsovertreding?

Heeft u recentelijk een snelheidsovertreding begaan of een dagvaarding gekregen voor een snelheidsovertreding? Wij begrijpen dat dit een stresserende ervaring is. Naast een boete kan dit eveneens gevolgen hebben voor uw rijbewijs. Gelukkig bent u hier op de juiste plek. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen.

Maak gebruik van de expertise van onze ervaren verkeersadvocaten

Onze advocaten gespecialiseerd in dagvaardingen voor snelheidsovertredingen hebben jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de verkeerswetgeving. Bovendien zijn zij zeer gekend bij alle Politierechtbanken in Vlaanderen en de Politierechtbank in Brussel. We kunnen u bijstaan in de complexiteit van het juridische systeem en weten hoe we de beste verdediging voor u kunnen opzetten.

Voorkom hoge boetes en rijverbod

Een snelheidsovertreding kan leiden tot aanzienlijke boetes en zelfs een (tijdelijk) rijverbod. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw financiële situatie en uw dagelijks leven. Met de hulp van onze gespecialiseerde advocaten wordt uw situatie volledig uiteengezet zodanig de boete zo laag mogelijk kan worden gehouden en een zo mild mogelijk rijverbod te verkrijgen.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis consult

Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog voor gratis juridisch advies. Onze juridische expert luistert naar uw verhaal, beantwoordt uw vragen en geeft u een duidelijk beeld van de mogelijke strategieën in uw specifieke situatie. We zijn hier om u te helpen en streven ernaar om de best mogelijke uitkomst voor u te bereiken.

Graag direct een antwoord op uw vraag? Bel ons dan meteen! +32 (0)3 369 28 10

Hulp nodig?