Jorgen Van Laer advocaat verkeersrecht

Jorgen Van Laer

jorgen.vanlaer@bannister.be
03/369.28.00

Voorkeurmateries:
Algemeen en bijzonder strafrecht
Verkeersrecht
Douane en accijnzen

Tijdens zijn stage was hij laureaat bij verschillende pleitwedstrijden in zowel binnen- als buitenland. Jorgen Van Laer begon zijn studies Rechten aan de UFSIA te Antwerpen en sloot zijn academische carrière af aan de Universiteit van Gent. Vanaf 2005 is hij Advocaat.

Hij vervolledigde de postuniversitaire opleiding Fiscaal Straf- en Strafprocesrecht in 2010 (UA/VUB). Zijn vakgebied spant zich voornamelijk uit over het straf- en verkeersrecht. Hij is gekend van topprocessen zoals de zaak AQUINO en verschillende terrorismeprocessen. Voorts is hij ook voornamelijk actief in het Economisch Strafrecht. Hij verdedigt ondernemingen en haar aangestelden die strafrechtelijk vervolgd worden.

Het absoluut vrijwaren van de rechten van verdediging is voor hem een zeer belangrijk aandachtspunt. Verder is hij ook lid van de European Criminal Bar Association (ECBA) hetgeen hem een sterk netwerk in het buitenland heeft opgeleverd. Via zijn website www.mijnboete.be helpt hij bedrijven en particulieren om gerechtigheid te krijgen in Verkeerszaken.

Kwaliteit en snelheid zijn voor hem de kernwoorden.

Gratis juridisch advies

Kreeg u een boete in de bus en wenst u gratis en vrijblijvend juridisch advies?
Onze gespecialiseerde advocaten helpen u graag verder.

Hulp nodig?