Gratis advocaat via rechtsbijstandverzekering

In de meeste gevallen kan u zonder bijkomende kosten een advocaat inschakelen dankzij de rechtsbijstandverzekering, die vaak standaard deel uitmaakt van de autoverzekering. Deze verzekering dekt doorgaans tevens de gerechtskosten, zodat er voor u geen extra kosten aan een juridische procedure verbonden zijn.

Op zoek naar kosteloos juridisch advies via uw rechtsbijstandverzekering?

Een proces-verbaal ontvangen? Een dagvaarding voor de politierechter? Bij overtredingen zoals rijden onder invloed of vluchtmisdrijf, is het aangewezen om een advocaat gespecialiseerd in het verkeersrecht te raadplegen. De mogelijke sancties voor verkeersovertredingen zijn immers strenger dan ooit. Inbreuken behandeld door de politierechtbank kunnen leiden tot hoge boetes en bijkomende straffen zoals een rijverbod en zelfs herstelexamens.

Gelukkig kan u rekenen op de expertise van een gespecialiseerde advocaat in het verkeersrecht zonder extra kosten, mits u een rechtsbijstandverzekering heeft. Deze verzekering is vaak standaard voorzien in uw autoverzekering of familiale verzekering.

JVL

Jorgen Van Laer

TM-2

Thomas Machtelinckx

Uw rechtsbijstand advocaat kiezen?

U heeft altijd het recht om zelf een advocaat te kiezen, ongeacht wat uw verzekeringsmakelaar u vertelt. Het is verstandig om een expert in straf- en verkeersrecht te kiezen. Zoals Jorgen Van Laer, Thomas Machtelinckx en het volledige Mijn Boete-team.

Om u te ontlasten van de administratieve rompslomp, helpen wij u graag door na te gaan of u via uw rechtsbijstandsverzekering kosteloos een advocaat kan aanstellen.

Mijnboete.be is een initiatief van Bannister Advocaten.

Neem contact met een advocaat in verkeersrecht

Via ons contactformulier kan u volledig gratis en vrijblijvend een eerste juridisch verkeersadvies aanvragen van onze gespecialiseerde advocaten verkeersrecht. Helemaal op maat van al uw vragen en bezorgdheden. En nog belangrijker: u ontvangt dit advies binnen de 24 uur op werkdagen.

  Dagvaarding ontvangen? Upload hem hierbij.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Graag direct een antwoord op uw vraag? Bel ons dan meteen! +32 (0)3 369 28 10

  Hulp nodig?